Életem meghatározó sorozatai. A tied melyik?

Tudom, hogy manapság az a menő, ha az ember nem néz tévét. Hozzáteszem, én sem vagyok járatos az aktuális sorozatok világában, azonban annál járatosabb vagyok a 16-30 éves korom között futó sorozatokat illetően. Minden sorozatban volt egy-két kedvenc karakterem, akiket talán irigyeltem is, de mindenképpen csodáltam valami olyasmiért, ami belőlem hiányzott. Persze. 😀

A top 5 sorozat, ami meghatározó volt számomra:

1, Jóbarátok

Persze, hogy Rachel Green (Jennifer Aniston) volt a kedvencem. Laza, csinos, a pasik álma. A férfi favoritom pedig Ross Geller volt. Ja, nem is, hanem Chandler, mert legalább ő nem volt olyan merev, mint Ross. És annyi hajzselé se volt a haján. Ha választanom kellett volna a pasik közül, akkor nyilván Joey-t választottam volna, mert nagyon formás a feneke, és igazi macsó. Bár őt nem az eszéért szerettük.

2, Melrose Place

Amanda Woodward (Heather Locklear) volt a kedvencem, nyilván. Pasi fronton pedig dr. Peter Burns, azaz Jack Wagner dobogtatta meg a szívemet. Amanda nagyon karakán üzletasszony volt. Irigyeltem a kiállását. És a hatalmát.

3, Vészhelyzet

Emberi történetek, sorsok, szerelmi szálakkal fűszerezve. A leghelyesebb doki, akiért rajongtam ugyan ki más lehetett volna, mint dr. Doug Ross, azaz George Clooney. Szerintem nem is kell magyaráznom, hogy miért.

4, Dallas

Én kérek elnézést. Viszont  Jockey Ewing mindmáig nagyon komoly üzleti oktatást jelenthet annak, aki a törvényesség határait is szívesen súrolgatja.  Itt volt-e példaképem? Haha. Talán Ellie Ewing – hasonlóak vagyunk: kicsik, zömökek, és kedvesek. Felnőttként is láttam  már epizódokat a sorozatból, és be kell vallanom, olyan nagy a gabalyodás egy idő után, hogy fogalmam sem volt már, ki-kivel van.

5, Szomszédok

Vessetek a mókusok elé! Csíptem az összes szereplőt. Még Szelényi Jánost is.

+1 nagy kedvenc: MR. MONK

Imádom. Azonosak vagyunk mélyen, valahol, valamiben….

+ még 1 kedvenc: Szex és New York

A barátnőmmel leosztottuk a szerepeket. Én voltam Carrie, ő pedig Samantha… hát, persze.

+ meg még 1 kedvenc: Columbo

“Csak még egy kérdés…” Imádtam a Peter Falk által egyedire megalkotott nyomozó történeteit.

Nem bírok leállni…. Forró szél, A férjem védelmében, Ügyféllista, Szívek szállodája…

Ne aggódjatok, vannak ezeknél vállalhatatlanabb sorozatok is, amikkel befolyásoltam az elmémet: Topmodell, A homok titkai, Derrick, Kórház a város szélén, Família Kft. …

A Te kedvenced mi volt? Miket néztél? Írd meg nekünk itt kommentben. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre.