7 trükk, amivel könnyebbé válik az életed

A világ sokkal több, mint amit mi látunk belőle, vagy amiről tudomást szereztünk eddig. Itt a lehetőség, hogy bővítsük tudástárunkat. 🙂

1, Ha új az autód, vagy csak kölcsönkaptad és nem tudod, hogy merről van a tankoló nyílás rajta, csak vess egy pillantást a műszerfalon lévő benzinmutatóra. Látni fogsz egy tankoló állomás piktogramot, és amerre mutat róla a nyíl, arról kell keresned a nyílást, ha tankolni szeretnél.

 

 

2, Ha szeretnéd kávé nélkül ébren tartani magad a munkahelyeden, akkor figyelj arra, hogy minél fényesebb legyen a környezeted. Legalább óránként, de ha nagy gázban vagy, akkor félóránként kelj fel és mozgasd át a végtagjaidat, végezz nyakkörzést.

3, Ha filmet nézel a telefonodon, de nincs mivel kitámasztanod, hajtsd alá a napszemüvegedet, és döntsd neki a telefonodat. Máris megoldódott.

4, Ha tornacipőben vagy textil cipőben szeretsz járni, és esős idő van, akkor mielőtt az utcára lépsz, át kell dörzsölni a cipőt gyertyaviasszal és utána hajszárítóval szárítani rajta, és így víztaszító hatást fog kiváltani.

5, Ha a szemetesbe szoktál folyékony dolgot is tenni, akkor jól jársz, ha újságpapírt hajtogatsz a kuka aljára, hogy felszívja az esetlegesen zacskóban lévő folyadékot.

6, Ha szeretnéd a kulcstartódon lévő kulcsokat megkülönböztetni egymástól, használj körömlakkot, és fesd be a fejüket.

7, Ha elejtetted a fülbevalódat, vagy gyűrűdet, akkor porszívóval keresd meg azokat. A porszívó csövére harisnyát kell húzni, így ha fel is szippantja, akkor sem tűnik el a porszívózsákban.

 

Te is tudsz ilyen trükkös megoldásokat? Várjuk az ötleteidet kommentben. Köszönjük.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kérlek. Köszönöm szépen.

Képek: Pinterest