Rendkívül hasznos tippek a randizáshoz negyven feletti nőknek

A múltkoriban, mikor szórakozni voltunk a barátnőmmel, szóval az egyetlen alkalommal idén, amikor kiszabadultunk a családi közegből, akkor rájöttünk valami nagyon fontos dologra. Na, jó, kis csúsztatás van az előző mondatban. Nem egyszer lépünk le valami jó helyre – pár órára, csak azért, hogy utána feltöltődve folytassuk az életünket. Mindenhol azt olvasni, hogy a nő, anyuka menjen el szórakozni, hogy élményekkel gazdag állapotban érkezzen haza, és újra fát lehessen hasogatni a hátán. Mondjuk, ezt az utolsó részt nem szokták hozzátenni. A lényeg, hogy kedves anyuka, lépj le, érezd jól magad, és térj vissza feltöltődve.  Nem engedi az ujjam mellőzni, hogy nálunk azért nem egészen jön el az a feltöltődés. Sokkal inkább kimerülünk, és egy jó szombat esti diszkó után két napig nyúlunk-málunk otthon, miközben minden zaj idegesít. Még jobban, mint előtte.

Szóval visszatérve a felfedezésünkhöz, az esti kiruccanás alkalmával feltettük a Tindert a telefonunkra – szigorúan csak a férjeink csekkolása érdekében – eskü. Amit viszont ott találtunk, az tágra nyitotta a szemünket, és néha még egy-két Jééézusom  is kiszakadt belőlünk. Jó nagy bajban lennénk, ha most hirtelen párt kellene találnunk nagy magányunkban. Van pasi, aki családi profilképen próbálja meg eladni magát, és van, aki csak egy bizonyos testrészéről tett fel képet, hátha horogra akad valaki. Szó szerint.  Nem vagyok prűd, mert tényleg nem, de nahát. Majd kibökte a szemünket a ruhafogas, még az üvegfólián át is.

A lényeg, hogy a férjeinket nem találtuk meg ezen a társkereső appon, azonban jó néhány – szerintünk boldog kapcsolatban élő – férfi ismerősünket igen. Mielőtt a kardot a fejük fölé emelnénk, szerintem illesse meg őket is az ártatlanság vélelme: biztos csak a nejüket csekkolják a térben.  Mivel férjeinket nem találtuk, a sok pasi látványát meg beuntuk, töröltük az alkalmazást.

Ha Te randi előtt állsz, (te jó ég, valójában mindannyian az előtt állunk, hiszen semmire nincs garancia) szóval, ha te épp most randira készülsz, akkor álljon itt néhány  jó tanács, ami segíteni fog téged, hogy jó benyomást kelts, és szerelemre gerjedjetek:

1, A férfiak nem csípik a síró nőket. Ha tele vagy érzelemmel, akkor se ejts könnyet, pláne ne részegen. Elijeszted a potenciális herceget.

2, Ne kérdezgesd, hogy hány nője volt előtted. Negyven felett úgyis csak sokkoló adatot tudnál kapni. Vagy azért, mert túl kevés, vagy, mert tejóéééég… jól le vagy maradva.

3, Ne késs. Nem szeretnek várakozni a mai világban. Ha késel, és unja magát, előveszi a Tindert, bekeresi a közelben lévő magányos nőket, és átül melléjük. Te meg egy vagyonért szipogsz majd a terapeutádnál.

4, A bugyi. Ha óvni akarod magad a megismerkedés napján a szextől, vegyél fel valami ortó bugyit, és a régi szoptatós melltartódat. Tuti nem mered levenni a ruhádat így.

5, Ha minden vágyad egy kiadós, állatias szex már az első napon, akkor vegyél fel valami vadító fehérneműt, hogy imitálva a klimax tüneteit, ledobd a textilt azonnal.

6, Csodáld. Negyven felett az emberek bókok hiányában leledzenek. Told meg az önbizalmát, hogy …, na, szóval tudod.

7, Ne röfögj nevetés közben. Ez mondjuk, leginkább magamnak és a barátnőmnek szól, Te biztos nem csinálsz ilyet.

8, Minden körülmények között tartózkodj attól, hogy nézegesd az orr-, vagy a fülszőrét. Ott van, ott van, tudom, de akkor se.  Ne szedd a pöszmőt a zakójáról se, ne vegzáld azzal, hogy nem tökéletes az outfitje. Elég baj az neki.

9, Csak akkor ígérd, hogy felhívod, ha tényleg. Ha nem jön be neked a pasi, akkor meg ne add a számod neki. Pötyögd be neki a barátnőd számát, és kérd meg, hogy kizárólag éjjel hívjon, mert olyankor egy kis telefonszexre is kapható vagy.

10, Azt mondják, hogy párt nem találni kell, hanem választani. Tehát válassz bátran, és légy kezdeményező. Állítólag a pasik azt szeretik. Állj mellé a buszmegállóban és szó nélkül, kacéran méricskéld a testét. Néha mosolyogj, néha szexin révedj a távolba, és enyhén nyújtsd ki a nyelved.  Ha a pasi szmájlikat használ a telóján, ez az ábrázat be fog jönni neki.

Jó szórakozást!