Kizárt dolog, hogy ezeket felvedd 40 felett!

Nem szeretek vásárolgatni, vagyis pontosabban új cucchoz jutni szeretek, de válogatni, próbálgatni utálok. Nem vagyok jó divattanácsadó sem, mert egyrészt néha tévesztem a színeket, másrészt meg azt vallom, hogy azt kell felvenni, amiben jól érezzük magunkat. Számomra a narancssárga harisnya, zöld szoknyával, piros blúzzal is éppúgy rendben van másokon, mint egy fekete nadrágkosztüm. Vagy ilyesmi. Szóval láthatjátok, hogy nem értek hozzá.

A lényeg, hogy ma reggel a Facebookon mégis kerestem különleges cipőket a csoport tagjainak. Ezt most kiegészíteném ezekkel a mesés fülbevalókkal. A mese alatt a horrort értem most, úgyhogy ne reménykedj tündi-bündi fülcikben. (Horror= mese, mert a zombik csak kreálmányok, érted?)

Az 5 leggázabb fülbevalót visszafelé sorszámozom, a legundorítóbbat a végére hagyom, szóval görgess. Szerintem.

5, Szendvics. Jesszusom, egy ilyen lógjon a fülemen? Egyáltalán, ehhez milyen fazonú ruha illik?

 

4, Gémkapocs.  Gazdaságos megoldás! Ha reggel egy munkanapodon nem tettél fülbevalót, csak akasztgasd fel a gemkapcsokat. Ehhez adok bónusz divattanácsot, mert például egy ilyen irodai szetthez csak a ceruzaszoknya menő.

 

 

3, Budipapír. Értem, hogy gyöngyből van, de azért ez vécépapír.

 

 

2, Fül a fülben. Az én szemem ezt sehogy sem tudja befogadni.

 

 

1, A legelvetemültebb ötletnek tartom mid közül, hogy egy ilyen madár?róka?mosómedve?lábat lógassak magamon. Max., ha a nővérem szülinapi zsúrjára mennék. Na, oda brahiból felvenném, és várnám, hogy mikor veszi észre, és borzad el!

 

 

Megint tanácsadóba megyek át, és kínálok hozzá cipőt, meg körmöket is. Ha a műkörmös nem tud mit kezdeni az ötleteddel, keresd elő a régi moncsicsi babádat, és fejtsétek le a subáját.

 

 

 

Nézzétek el nekem, de nem bírom ki, hogy ridikült ne kínáljak mellé!

 

 

 

Szerinted melyik a legborzasztóbb?

 

 

Felhívás!
Legyél Te is azok között, akik válaszaikkal segítik a többi olvasót!

Férfi és női olvasóinkat is biztatjuk, hogy jelentkezzenek, mi meg küldjük a kérdőívet számukra.
Nincs felső korhatár. Aki betöltötte a negyvenet, írjon nekünk! ?

Ha Te is szeretnéd az “Én és a 40” című, néhány kérdésből álló mini-interjút megválaszolni, jelezz nekem Facebookon,  kommentben a cikk alatt, chaten, vagy e-mailben: info@negyvenmultam.hu