Társkereső profilképek – mit igen, és mit ne!

Noha, nem vagyok társkereső, azért tájékozódtam a társkereső oldalak működéséről. Szóval, miután már rácsodálkoztam a Tinderre, a Puncsra, és az elitekre is, külföldi oldalak felé vettem az irányt.

A kimutatások alapján (rengeteg cikk foglalkozik a tökéletes randi profillal), sikerült megszereznem azokat az elengedhetetlen infókat, melyek segítenek, hogy a tökéletes fotóval találd meg a tökéletes partneredet.

Minthogy az lenni szokott, nem ugyanaz a szabály a férfiak és a nők tekintetében

 A nő…

A legtöbb lájkot kapó fotón a nő félrenéz, nem egyenesen a kamerába, a haja nem lóg az arcába, és úgy nevet, hogy látszódjanak a fogai. A legjobb, ha ez egy lesifotó, és a nőnek fogalma sincs arról, hogy éppen lekapják. A vízparton készült fényképekkel nem érdemes babrálni, nem generálnak sokkal nagyobb érdeklődést.

A fürdőszobai szelfik meg kifejezetten csökkentik az érdeklődést a hölgy iránt. Úgy tűnik, a pasit lehűti a háttérben látható fajansz, vagy a félig kifogyott tusfürdős flakonok a kád oldalán.

A férfi…

A férfiak akkor aratnak sikert, ha egyenesen a kamerába néznek, és olyan tekintettel teszik ezt, hogy a nő azt érezze: ez a pasi a lelkébe lát… Hogy miért? Vélhetően azért, mert a nők figyelemre vágynak. Ha a pasi csak engem néz, akkor attól én jobb nőnek fogom érezni magam, így megnő a bizalmam az ismeretlen srác iránt is. A pasi viszont ne vigyorogjon, mint egy fogpaszta reklámban, csak kellemesen, sejtelmesen mosolyogjon a kamerába.

A párkeresők nemtől függetlenül azt szeretik, ha a fotón egyedül vannak a jelöltek. Első körben nem kíváncsiak a nagymamára, nagybácsira, de még a munkatársakra, barátokra sem.

 Viszont annál jobb helyezést érsz el, ha

  • sport közben vagy lefotózva
  • egy esti kiruccanáskor a baráti társaságból kiragadva, mosolygós lesifotó készült rólad
  • nevetsz a képen
  • ha fekete-fehér a kép

Ami ront a helyzeteden:

  • napszemüveggel takarod a szemed
  • Snapchates kutyafejed van
  • másokkal ölelkezel éppen

 

Ezen tudás birtokában készítsétek el a társkeresőre szánt profilképeiteket, és olyan kapósak lesztek, hogy már nem azon fogtok dilemmázni, hogy mit csináljatok ma este, hanem, hogy kivel…