5 dolog, ami bizonyítja, hogy egy nő nem robot

A férfiak egy része előszeretettel tárgyiasítja a nőket, majd bántó magatartást választanak, amikor rájönnek, hogy a nők személyében olyan hús-vér emberről van szó, akinek pont úgy generálódnak érzései, mint egy férfinak. Ne hördüljenek fel a férfi olvasók, menjenek el egy szerelőműhelybe, nézzenek reklámokat.

Számos alkalommal mutatkozik meg a nézet, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy feleségül vettek egy hölgyet elvárás lesz, hogy ő nem találhat vonzónak más férfit. (Gyorsan hozzáteszem, sok nő is ugyanígy gondolja a férjével szemben.) De hol van tényként megállapítva, hogy a tartós kapcsolat küszöbét átlépve megszűnik az érzékelés? Sehol… A tudatos döntés számít.

Szóval 5 dolog, ami mutatja, hogy mi, nők nem vagyunk érzékelésmentes robotok…

1, attól, hogy hazatelefonál egy férj a feleségnek, hogy indul haza, ez nem számít előjátéknak. De ha érzéssel végigsimítod valamelyik testrészét, simán ébredhet szexuális vágy benne.

2, az, hogy házasságra lépett két ember, nem oltja ki a nők érzékelését, hormonális működését, ugyanúgy működhet a kémia valakivel, mint ahogy a férfiak összegyűlve csorgatják a nyálukat a csinos nőkre.

3, az, hogy a nő vezeti a háztartást, gondozza a gyerekeket, még nem jelenti, hogy jól érzi magát benne és ebben teljesedik ki.

4, a nőnek is kell, hogy kimutassák felé a szeretetet, elismerjék értékeit. Ez emberi tulajdonság.

5, a nő is szabadon szárnyalásra, boldogságra született, és elmegy az életkedve, ha a férfi be akarja szabályozni.

 

Persze, lehetne folytatni a listát…