A legjobb foglalkozások, ha elmúltál 40

Általában 40 körül az ember szétnéz maga körül, vagy visszatekint, hogy milyen eredményeket tud felmutatni az élete derekán. Noha ez egy lehangoló folyamat szokott lenni, azért lehet ezt másképp is, nem csak úgy, hogy meglátva a hiányosságunkat, azt, hogy mi mindent nem tettünk még meg, miközben az idő végesnek tűnik, elrohanunk azonnal sportkocsit venni. Bár, most, hogy belegondolok, nekem is jólesne egy fekete Porschéval járni, mint ahogy Hank Moody tette…

 

 

Soha nem késő pályát módosítani, és végre azt tenni, amit igazán szeretünk. Én pár éve megtaláltam azt a területet, amivel, ha foglalkozom, örömet okoz nekem. Jaj, ez így merőben 18 pluszos mondatnak hangzik, pedig arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy abból élek 32 éves korom óta, amit nagyon szeretek, és talán akkor is ez lenne a foglalkozásom, ha nem is fizetnének érte. De azért jobb, ha fizetnek, hiszen az előbb említettem, hogy álmom egy Porsche…

 

 

Az alábbi területek azok, melyeken kiválóan megállják a helyüket a negyvenakárhány évesek:

1, Személyi edző
Ez milyen királyság! Miközben baromi jó alakra teszel szert, még pénzt is keresel vele. Ha egyedülálló vagy, akkor pláne telitalálat a sok, izmos ember között lézengeni.

 

 

 

2, Fogászati asszisztens
Örökké termő fa.

3, Fodrász
Ha levágtad az összes babád haját, akkor most itt a lehetőség, hogy kitanuld a mesterséget, és nyiss egy szalont. Ne méltatlankodj, hogy milyen sok fodrászat van már, hiszen aki szenvedéllyel végzi a munkáját (és azért ügyes kezű is, és megadja a kuncsaftnak, amire vágyik), annak mindig lesz vendége.

4, Táplálkozási tanácsadó
A rossz minőségű alapanyagok miatt sokan szenvednek különféle allergiáktól, és fogalmuk sincs, hogyan fogyhatnának le. Ez megint egy olyan terület, ahol sosem lesz üres a naptárad.

5, Masszázs terapeuta
Szakosodj, és lazítsd el a népet.

 

 

 

6, Állatorvosi asszisztens
Ha bírod a vért, és nem félsz az állatoktól, akkor neked való munka lehet. Ha kedves vagy az aggódó gazdikhoz, nyert ügyed van.

7, Szociális munkás
Ugyan lehet, hogy néha azt érzed, neked van inkább szükséged segítségre, de hidd el, van aki nálad idősebb, és/vagy jobban le van robbanva, és nagyon jól jön neki az, amivel te támogatni tudod őt a mindennapokban.

Ma vagy a hátralévő életedben a legfiatalabb, ha nem szereted a munkád, bátran vágj bele valami újba. A neten minden infót meg lehet találni, amire csak szükséged lehet ehhez.