A szexuális tartalmú üzenet biztonságának 3 szabálya

A szerelemtől, vagy a vágytól bezsongott ember könnyen esik abba a hibába, hogy szexuális tartalmú üzenetet, képeket küldjön a szeretett pasi számára. Úgyis kitörli – gondolja, viszont nem árt tudni, hogy ami kiment az éterbe, az örökre megmarad valahol, és visszaélésnek, zsarolásnak nyithat kaput. Még akkor is, ha a fogadó fél „megígérte”, hogy meg fogja semmisíteni az üzenetet.

40 felett az ígéreteknek nem illik bedőlni.

Szóval, ha valaki azt kéri, hogy dobj át egy pucér képet magadról, akkor mérlegelj, hogy mi történik majd a képeddel, az üzenettel, ha már nem lesztek annyira jóban, vagy ha tök részegen a haverjainak körbemutogatja. Izgalmasan hangzik? Akkor már nem lesz az, ha valamelyik jó barát feldobja közszemlére a világhálóra.

Összegyűjtöttem 3 szabályt, amit érdemes betartani ahhoz, hogy soha semmilyen körülmények között ne tudjon senki visszaélni az üzeneteiddel:

  1. Ne készíts pucér képet magadról. (minek, hiszen a tükörben is láthatod a csodás tested valahányszor csak akarod.)
  2. Ne tarts pucér képet magadról a telefonodban. (minek, hiszen a tükörben bármikor láthatod magad)
  3. Ne küldj másnak pucér képet magadról. (minek, hiszen bármikor találkozhattok és levetkőzhetsz előtte. Ja, valamiért ez tilos? Akkor pláne ne menj bele a képküldésbe se.)

Tudom, hogy nehéz megállni, hogy teljesítsük szerelmünk kérését, (hiszen olyan szépen tudnak kérni… ) vagy csak a hódítási vágytól fűtve, az elismerés bezsebelése érdekében ne mutogassuk neki azt, amiről épp lemarad, de érdemes a józan észre hallgatni. Ha épp nem vagyunk birtokában, akkor hűtsük le magunkat egy kád langyos vízben.

Szavazz, kérlek!

 

[socialpoll id=”2524582″]