Ha tündökölni akarsz a bulikban, ilyen hajat válassz!

A karácsonyi és a szilveszteri buli év végi jutalomként is felfogható – , ha éppen nem vagy még bedepizve a szürkeségtől, a napfényhiánytól, vagy épp a karácsonyi őrülettől. Én hajlamos vagyok lebeszélni magam a bulikról, ha épp nem vagyok energetikailag kirobbanó formában. Főleg amióta a szervezetem nem tolerálja jól az alkoholfogyasztást, józanul csak egy kis ideig tudom jól érezni magam az asztalra dőlve a hasának motyogó vagy épp a karaoke gép előtt, mikrofonnal a kezében magából hülyét csináló kollégák között. Viszont, ha Te nem vagy apátiába zuhanva, és nincs tele a hócipőd a 2018-as évvel, akkor biztosan jól fogod érezni magad a bulikban.

 

 

Igaz, hogy magamnak gyűjtöttem a tündöklő hajviselet ötleteket, de megosztom veled is. 🙂 Az idei divatirányzat szerint bátran használhatunk selyemszalagot, gyöngyöcskés francia csatot, bársonyborítású hajpántot is, a lényeg a visszafogott nőiesség.

 

Amikor elcsavarja a fejem Tom Cruise, azaz Ethan Hunt

Máris feltöltöm a képeket, csak éppen Tom Cruise akciójelenetét csodálom a Mission Impossible X. utolsó perceiben. Egyébként, hihetetlen ez a pasi! Mint magánembert nem kedvelem (jó, nem is ismerem, csak a híradásokból értesülök az agymenéseiről), de a M.I. filmekben játszott karakterét imádom. Épp említést tettem a férjemnek arról, hogy a barátnőimmel már többször megállapítottuk, hogy mennyire vágynak a nők a James Bond vagy az Ethan Hunt által tanúsított szeretlek-óvlak-vigyázok rád-megmentelek gesztusokra. De legyünk őszinték, azt nem igazán kapják az átlagos életet élő nők az átlagos életet élő férfiaktól. Vagy legalábbis nem mindegyikük.

 

 

 

Visszatérve a frizurákra, már mutatom is, hogy mit találtam a Pinteresten.

  1. Harmónia 

 

2. Meseszép

 

3. Vidám

 

4. Vagány

 

5. Romantikus

 

 

Bármelyiket is választod, légy önbizalomtól duzzadó NŐ, érezd jól magad! 🙂

 

Képek: Pinterest