Melyik retró hajviselet állja meg 2019-ben is a helyét?

Valamiért vonzódom a régimódi dolgokért. Bár nem mindenben. Szeretem megállítani egy kicsit az időt, és ha a régmúlt képeit látom, akkor mindig egy kis időutazást élek meg. Sajnos sem a férjem, sem a barátnőm nem támogatja, hogy trapéz gatyában, és Karády Katalinra hajazó frizurával jelenjek meg valahol, pedig poén lenne.

A ruhák, fürdőruhák, lakberendezési tárgyak, a frizurák mind megérdemelnek egy kis visszatekintést, de most leginkább a női hajakra zoomoltam rá. Jelenlegi frizurám semmiképpen sem mondhatni idei divat szerinti viseletnek, mert nem szeretek sokáig bíbelődni a formázással, sem a fodrászkodással. Az a tipikus vendég vagyok a fodrászüzletben, aki azt mondja, hogy veszettül szeretne valami újítást a fején, de fél centinél többet egyetlen hajszálból sem lehet vágni…

Szóval, nem garantálom, hogy a retro-hajgalériában található frizurák egyikét fogom elkészíttetni a saját fejemre, de azért egy időutazást megér a képtár megtekintése. Akárhogy is, csak a moziba soha ne üljenek elém.

🙂