5 dolog, ami ősszel boldogsággal tölt el

Csodálatos időjárással, és színekkel kényeztet bennünket az ősz. Ugyan hamarabb sötétedik már, mint nyáron, mégis kiválóak a nappalok arra, hogy megtöltsük a szabadidőnket értelmes, hasznos, vagy szórakoztató tevékenységekkel.

Az alábbi lista inspiráló lehet, érdemes beemelni minél többet a mindennapjainkba, hogy kiélvezhessük az ősz előnyeit, mielőtt belefordulunk a komorabb télbe.

1, Mozgás a természetben

Csodálatos színekkel vár bennünket a természet, mi például a Mátrában túráztunk a hétvégén.

2,  Őszi lakásdekorálás

Vannak, akik évszakonként mindig más és más köntösbe bújtatják az otthonukat. És milyen jól teszik! A jeles napok évfordulók, évszakfordulók megfigyelése, ünneplése feltölti az embert, és segít elfogadni az élet körforgását számára.

3, Sütőtökös délután barátokkal

Lehet egy jó kis sütőtökös süteménypartit szervezni, ahova mindenki saját ötlet alapján hoz elkészített sütiket, és mindenki bedobja azt a közösbe, de tarthatunk egy sütőtökös kávédélutánt is. Rengeteg ide passzoló receptet találhatunk a neten.

4, Halloween party

A gyerekek és a felnőttek számára is izgalmas nap lehet az október 31-e, amikor is ijesztő figurákat, vagy épp vicces karaktereket készíthetnek kartonból, faraghatnak ki tökből, és beöltözhet bárki, bármilyen rémísztő figurának. A legutóbbi ilyen baráti rendezvényen Madárijesztő voltam az Óz, a nagy varázslóból. Sajnos a karakter nagyon jól sikerült, pedig nem sok energiát tettem a változásba, azért ez jelent valamit.

5, Facen hirdetett rendezvényeken való részvétel

Vannak, akik szívesen részt vennének egy-egy eseményen, azonban nincs kiterjesztett baráti körük, vagy túl sokáig voltak egyedül, így zavarban vannak attól, ha ismeretlenekkel kell közösen programozni, új barátokkal kapcsolatot kiépíteni. A közös érdeklődési kör sokat segíthet a barátkozásban, megéri a már meghirdetett rendezvényhez csatlakozni úgy is, hogy nem ismerjük nagyon a többi résztvevőt. A Facebook kezdőlapunkon könnyedén rákereshetünk olyan eseményekre, amelyek érdekelhetnek bennünket.