5 idézet, amit igaznak tartanak a negyvenesek

Az idézetek között sokat közhelyesnek titulálunk, de ne felejtsük el, hogy mindannyian emberek vagyunk, sok minden igaz sokunkra. Az alábbiakban olyan mondatokat gyűjtöttem ki, amelyek nagy igazságtartalommal bírnak számunkra, negyven feletti embereknek, hiszen ezekkel az idézetekkel találkoztam a legtöbbször a szósölmédia oldalakon.

„Azért örülök, hogy 2020-ban már negyven felett vagyok, mert ez azt jelenti, hogy jót szórakozhattam anélkül, hogy attól kellene félnem, hogy az egész világ értesül a netre feltett cikis videóm miatt.”

„Régebben elmentünk három egymást követő napon bulizni, majd a negyediken aludtunk, és minden probléma nélkül folytatódott az életem. Most elmegyek egy napot bulizni, hármat fekszem, és még négy nap kell, hogy teljesen regenerálódjak.”

„Ifjú koromban egy szórakozás alkalmából minden pénzemet elittam, hogy berúgjak. Most iszom egy pohárral, és azzal ki is ütöttem magam. Gazdaságos legalább.”

„Hogy mit jelent 40 feletti nőnek lenni? Ősz hajszál, laposabb fenék, szex közbeni elalvás, kényelmi cipő.”

“Szeretem a koromat. Elég öreg vagyok ahhoz, hogy egyre jobban csináljam a dolgaimat. Elég fiatal vagyok ahhoz, hogy ne foglalkozzak azzal, mások mit gondolnak rólam. Elég tapasztalt vagyok, hogy jól csináljam, amit csinálok.”

 

 

kép: unsplash.com