Így hódítsd meg a negyvenes nő szívét! – Pasik figyelem!

A napokban mesélte az egyik barátnőm, hogy megismerkedett egy férfival. Ennek azért van nagy jelentősége, mert a barátnőm férjezett, és esze ágában sem volt pasizni, azonban ez a férfi néhány perc után megismogatta a lelkét. Majd mindjárt leírom, hogy mit tett, mert azóta valahány barátnőmmel beszélgettünk erről, mindannyiunk véleménye egyezett: nagyon okosan, ügyesen akarta meghódítani a nőt.

Nézzük a lépéseket!

1, Kedves és tiszteletteljes megszólítás után a kérdéseiben többször is leírta a hölgy keresztnevét. Ezzel abszolút reflektorfénybe tette őt. “Kriszta, te mióta dolgozol a … vállalatnál?” Általában mindenki szereti, ha érdeklődnek róla, nem volt ezzel másként Kriszta sem. Főleg, hogy a legtöbb házasságban elmarad az érdeklődés egymás témája, egymás gondolata iránt.

2, Van valami mondanivalója azon kívül, hogy tetszik a hölgy. “Eszembe jutott az egyik fényképedről, hogy …” Aktív, kezdeményezi a beszélgetést, a téma pedig kapcsolódott Krisztához.

3, Többet kérdez, mint amennyit magáról beszél. Rákérdez, és szívesen hallgatja a választ.

4, Elismerő szavakkal illette a nőt. “Ez nagyon kedves tőled. Nahát, te ebben is jó vagy? Szeretem a gondolkodó, értelmes nőket. Jó veled beszélgetni.”

5. Nem nyomul erőszakosan, sőt, inkább elegáns lemondással kelti fel a nő figyelmét. “Nem akarlak zavarni, és semmiképpen sem szeretném felforgatni az életedet, de úgy éreztem, meg kell, hogy szólítsalak, nehogy a néma hallgatás miatt elveszítsek egy lehetőséget.”

Ezen udvarlási ügy kapcsán a barátnőimmel megfogalmaztunk egy köszönő üzenetet a Pasik számára:

“Kedves Pasik!

Köszönjük szépen, ha kulturált módon, úriember stílusban szólítotok meg bennünket, és ezáltal jó nőnek érezhetjük magunkat. Ha nem is lesz semmi a közeledésből, nagyra értékeljük önbecsüléseteket, önbizalmatokat, és akár még jó ismeretség is lehet a kapcsolódásból. Ha mi foglaltak is vagyunk, mindenképp be fogunk ajánlani a szingli barátnőinknek, mert az udvarias, korrekt férfi kincs a mai világban.”

 

 

kép:pexels.com