10 biztató gondolat a negyvenpluszos nőknek

Talán régen igaz volt a nézet, hogy a negyvenpluszos nők már nincsenek a csúcson, de napjainkban azt látom, hogy bár félnek a negyvenes csajok, hogy már nem fognak rájuk NŐként tekinteni, és a munka frontján is háttérbe fognak szorulni, de lássuk be, igen csak jó formában tudnak lenni, ha akarnak.

Akár elvált negyvenes nő vagy, akár boldog vagy boldogtalan párkapcsolatban élő, akár szingli, az alábbi 10 mondat Neked (is) szól:

  1. Vedd meg nyugodtan a legszebb, legjobb, legdrágább melltartót.
  2. Ne csinálj semmit csak azért, mert nem mersz nemet mondani.
  3. Mondj nemet, ha kell. Lelkifurdalás nélkül, de szeretettel húzd meg a határaidat.
  4. Gyűjts pénzt, ha kell, és utazz el pár hétre egyedül (vagy barátnőddel) arra a tájra, ahol jól érzed magad. Kapcsolj ki, töltődj fel.
  5. Minden héten menj el valami kényeztetésre (fodrász, masszőr…)
  6. Húzd ki magad, a lapockáid közelítsenek egymáshoz, úgy járj-kelj a világban, hogy az állad párhuzamos legyen a talajjal. Így sétálva a mell is feljebb kerül. 🙂
  7. Ne titkold, ha kiborulsz. Igenis, néha idegesíthet téged a gyereked, a szüleid, vagy a társad. Vagy te magad. Emberből vagy, no para.
  8. Nyugodtan vegyél fel tornacipőt, farmert és pólót.
  9. Nyugodtan vegyél fel piros magassarkút, rövid szoknyát és szép dekoltázst adó inget.
  10. Sose felejtsd el, hogy a cipő és a táska nem hízlal úgy, mint a csokoládé. Vigasztalhatod velük magad.

Mind közül a legfontosabb, hogy szabad jól érezned magad, szabad előre venned magad a sor végéről, és élni azt, aki valójában lenni akarsz.

Csak legyen szeretet benned mások felé.