10 tűpontos idézet arról, milyen negyvenesnek lenni

 

Oké, eljött a nagy nap, elfújtuk a negyven (!) gyertyát a tortánkon, kínosan vigyorogtunk a még A oldalon lévő barátaink élces viccelődésein, átnéztük a nyugdíjas korunkban felvehető megtakarításunk összegét, betáraztunk az öregedésgátlós krémekből és étrendkiegészítőkből, felkaptuk a fejünket a negyvenesek leépüléséről szóló reklámokon, de mi várható ezután?

Mások így vallottak a negyvenes létről:

 

  1. „Hogy mi a legjobb abban, hogy elmúltam negyven? Az, hogy még az Internet kora előtt csináltam az összes baromságomat, így nincs képes bizonyíték rá.”

 

  1. “Negyven felett végre nincs akkora káosz a fejemben, ellenben most a testem porcikái esnek szét.”

 

  1. “A húszas éveinkben letojtuk, hogy a világ mit gondol rólunk. A harmincas éveinkben azon gondolkodtunk, vajon mások mit gondolnak rólunk. A negyvenes éveinkben rájövünk, hogy senki nem gondolkodik rajtunk.”

 

  1. “Rájöttem, az élet nem tündérmese. Ha éjfélkor elhagyom valahol a cipőmet, az azt jelenti, hogy részeg lettem két pohár bortól, és nem jön semmilyen herceg, hogy összeszedje.”

 

  1. “Eddig úgy volt, hogy 3 napot buliztam, egyet pihentem. Negyven felett megfordul az egész. Az anyagcserém is kb. így működik. Egy fél szelet torta, 3 nap torna.”

 

  1. “40 évesen nem vagyok öreg, csak retro. 60 évesen sem leszek öreg, csak vintage. 80 évesen sem leszek öreg, csak antik.”

 

  1. “Hiába fújtam el negyven gyertyát, nem érzem a negyven évet. Az utóbbi húsz úgy elröpült, hogy azt nem is számolom.”

 

  1. “Az élet rövid. Mosolyogj, amíg van fogad.”

 

  1. “Soha ne vitázz negyvenes nőkkel. Gyorsan bepöccenek és nem fogadják el könnyen a gyenge magyarázatokat.”

 

  1. “Soha nem értettem, hogy a szüleim miért olyan rezignáltak. Most, a B oldalon már teljesen megértem.”

 

 

🙂

 

Kép:pexels.com