5 lifehack, amiről vétek nem tudni negyven felett :)

Néha a mindennapokhoz jól jön egy-két hasznos lifehack. Ha szeretnél inspirálódni, javaslom, hogy töltsd le a TikTok nevű alkalmazást, mert ott fix, hogy bármikor a szemünk elé varázsolják a legjobb vagy leghaszontalanabb életmód tartalmakat.

Hasznos lifehack

Alapvetően szeretem az életünket egyszerűsítő ötleteket, és szívesen is böngészek az ötlettárban. Volt, ami már bevált, arról majd egy másik bejegyzés jön, de azért szép számmal akadnak megmosolyogtató, vagy hasznosságát nehezen megfogható tippek is. Most inkább az utóbbiba tartozó ötletekből hoztam egy kis csokrot.

A kettes számú lifehack tényleg hasznos lehet, a többi az csak érdekes. 🙂 

1, Az évszakváltáskor történő gardróbpakoláskor az éppen háttérbe szoruló ruháid zsebébe tegyél néhány bankjegyet, hogy amikor jövőre előveszed azokat, örömteli meglepetésben legyen részed.

2,  Ha valaki ismeretlenül randizni hív egy online alkalmazáson keresztül, akkor a fényképét futtasd le a Google képkeresőben, így a találatok alapján kiszűrheted, ha valaki más arcképével él vissza. (mondjuk, ez hasznos)

3, Ha valaki megadja a telefonszámát, és van egy megérzésed, hogy nem a valós számát adja meg, akkor olvasd vissza neki a számokat, de rossz sorrendben. Ha rábólint a rossz számsorra, akkor erősödhet a gyanúd, hogy hazudott neked.

4, Ha lábszagú a cipőd (vagy a párodé), akkor tegyél egy száraz teafiltert a cipőbe, és semlegesíteni fogja a szagokat.

5, Ha az irodában rendszeresen ellopják a tolladat, akkor tegyél rá piros kupakot – piros tollat ritkán lopnak.

 

 

Kép: pexels.com