Menő pózok karácsonyi képekhez – egyedül

Meglepő módon, valamiért most nincs még tele a hírfolyamom téli tájas, adventi dekoros fotókkal. Meglehet, hogy a múltkori ismerős-tisztogatás óta csak a valóban közeli ismerőseim maradtak meg, ők meg vagy dolgoznak vagy nem akarnak látszódni a Facebookon. Ezennel üzenem nekik, hogy a FB ismeretség lényege, hogy hírfolyam pörgetés közben tájékozódhassak róluk. Mennyivel kényelmesebb végiggörgetni az életmozzanataikat, mint írni nekik, hogy küldjenek már képet magukról, mert régen láttam őket. 🙂 Meg azért, na. Ez így elég fura lenne, nemde?

Mivel mégis csak elkoptattuk már december első hét napját, így időszerűnek tartom, hogy inspirálódjunk mások nagyszerűen beállított képeiből, amelyek egyébként spontánnak tűnnek. Ahhoz képest. Szóval, ahogy elnéztem a Pinterest ajánlatát, a kellék mindenképp valami havas táj vagy karácsonyi dekor legyen, és a fényfűzér is jó, ha kéznél van.

Ha mákod van és havas a táj körülötted, illetve olyan edzett vagy, hogy sokáig a levegőben tudod tartani a lábadat:

 

Ha beszereztél egy Jennifer Aniston okulárét meg egy szőrmös kabátot, akkor jöhet az ártatlan arckifejezés. A háttérrel ne aggódj, képszerkesztővel bármilyen csillogó pöttyöt odavarázsolsz. Mint ahogy láthatod, ennél a póznál fodrászhoz nem kell időpontot foglalni.

 

Mennyire mozogsz kényelmesen a konyhában? Pattanj a pultra és lógasd le a hajad! Dobj egy fűzért mögéd és kész is. Ha nem alkalmas a konyhád egy ilyen fotóhoz, akkor nézz szét egy bútoráruházban. Ha nem csúcsidőben vagy ott, akkor észre sem veszik az akciódat, ráadásul már biztos karácsonyi dekorban úszik minden náluk. (Képszerkesztéskor a konyhabútor árait radírozd le.)

 

 

Ha félénk vagy, esetleg táskás a szemed alja, csak húzd az arcodba a sapkádat, mint Zoé:

 

A következő sorozat párban fotózkodás lesz, majd nézzetek vissza később és inspirálódjatok!

 

 

Borítókép: Pexels.com