7 dolog, ami elárulja, hogy betöltötted a negyvenet

Én nyitott könyv vagyok ezen a téren, minthogy én szerkesztem a negyvenmultam.hu weboldalt, de annak is könnyű dolga van, aki évfolyamtársam volt valamelyik oktatási intézményben. Azonban ezeken kívül van még néhány árulkodó jel, ami alapján egész könnyen be lehet lőni, hogy vajon átléptük-e a csodálatos, elragadó, mindenféle új tüneteket hozó bűvös negyvenedik születésnapot.

1, Orosz volt az első idegen nyelv, amit iskolában tanultál.

2, Gyermekként kilátogattál a KGST piacra, és lehet, hogy kaptál egy Matrjoska babát is.

3, Ha a család autóval ment valahova, akkor az nagy valószínűséggel Trabanttal, Ladával vagy Wartburggal történt. Nem hogy gyerekülésed nem volt, de be sem voltál kötve a hátsó ülésen. Az is lehet, hogy vezetted is az autót apukád ölében ülve. Talán még az autó hamutál részében csikkek is utaztak veletek együtt.

4, Tiniként kéthetente csütörtökön a tv előtt vártad a családdal, hogy folytatódjon a Szomszédok című sorozat. De azért ismerted a Kórház a város szélén karaktereit is, és a Topmodell szerelmi életébe is belefolytál. Isaura neve sem cseng ismeretlenül számodra.

5, A házibulikban  biztosan, hogy néhány szám erejéig Szandi, Neoton Família, Bros, Modern Talking, Pet Shop Boys vagy Depeche Mode szólt.

6, 96 %, hogy van olvasószemüveged, vagy leveszed a távolbalátó szemüvegedet, hogy lásd a telefon kijelzőjét.

7, Már kevesebb alkoholmennyiség is elég, hogy becsiccsents, nehezebben adod le a kilókat, mint valaha, és tudod, hogy mi az a hyaluronsavas szérum.

Te mivel egészítenéd ki a sort?

 

Borítókép: Pixabay.com