Hogyan kapcsolj ki egy kicsit a napi őrületből?

A mai káoszos világban kincs, ha van egy olyan barátunk vagy házastársunk, akivel örömpillanatokat tudunk csempészni a napunkba.

De mit tehetünk, ha egyedül vagyunk?

1, Vegyél magadnak virágot. Akár csak egy friss csokorral, akár egy cserepest, hogy a gondozásával is legyen egy örömteli feladatod. Örömödet látni abban, ahogy fejlődik, szépül.

2, Készítsd el a saját kapszulagardróbodat, és csak olyan ruhákat hagyj meg, amiben remekül érzed magad. Ha ötlettelen vagy, keress rá a Pinteresten, hogy a te alakodhoz, korodhoz, stílusodhoz milyen alapdarabok illenek.

3, Keress egy éttermet vagy kávézót, ahova beülsz és a legfinomabb fogást rendeled. Amikor élvezed a kávét, vagy a sütit, akkor rögzítsd azt a jó érzéses pillanatot. Akár fotót is készíthetsz erről a pillanatról.

4, Tűzz ki egy napot, amikor kényezteted a testedet. Törődj a víz ivással, krémezd be a bőrödet, tegyél fel hajpakolást, arcmaszkot.

5, Vedd le pár órára az értesítési hangot a telefonodon, és csak az extra fontos hívásokat vedd fel. Ne csekkold a Facebook hírfolyamot, ne nézd a mailjeidet, sőt, még a negyvenmultam.hu-t se olvasd. 🙂

6, Készíts egy zenelistát Youtubon vagy Spotify alkalmazáson. Lehet egy retro listád, ami segítségével nosztalgikus hangulatba kerülsz és lehet egy pörgős összeállítás is, ami segít felrázni magad.

7, Legyél turista a saját városodban. Töltsd fel a telefonodat vagy a fényképezőgépedet, vegyél magadhoz egy füzetet és írj útinaplót, miközben meglátogatod a fontos, vagy szép épületeket, szobrokat.

Ne felejts el minden este hálát adni azokért a jó pillanatokért, melyekkel aznap megajándékozott az Élet. Ha jó napod volt, szerencsés vagy. Örülj neki.