Megtartottuk az első Könnyed Közös Kvízt!

A múlt csütörtökön éterbe lépett a negyvenes oldal élő kvízjátéka. Több, mint 900 nézőnk volt, és 330 körüli komment érkezett. A statisztika szerint az ország több pontjáról nők és férfiak egyaránt küzdöttek a kérdésekkel. Csongrád-, Pest- és Bács-Kiskun megye adta a legtöbb játékost aznap este.

Többször kaptam már üzenetet az ismerőseimtől, hogy milyen jó lenne összeülni és valami könnyed hangulatban eltölteni egy kis időt együtt. Ezért gondoltam egy merészet, utánajártam, hogy miként tudok összehozni egy online játékot, mondjuk egy kvíz programot, és tádááám, csütörtök este már el is rajtolt az első kvíz.

A játékról röviden:

A “Negyven múltam, és élvezem” Facebook oldalán bejelentkeztem élőben, és pár perc múlva indult a kvíz. 15 könnyed kérdést tettem fel több témakörben, négy lehetséges válasz közül kellett választani, és a helyesnek vélt válasz számát beírni kommentbe. Jól ment, jól sikerült, sok ügyes játékosunk volt. A 15 kérdés nagyjából 20 perc játékidőt eredményez. A kvíz program 4 nyertest nevez meg, akik nem csak a helyes válaszok alapján kerülnek előre, de a gyorsaságuk is számít, így hiába azonos a pontszám, aki gyorsabban válaszolgatott, ő lesz a győztes.

Nyeremények:

Nagyon boldoggá tett az összefogás, azaz, amikor megláttam, hogy felajánlások érkeztek a kvíz nyertesei számára. Csodálatos kézügyességgel rendelkező játékostársaink ajánlották fel kézműves termékeiket, amelyekkel megajándékozzák a kvíz első helyezettjeit. Tehát, akit ELSŐ helyezettnek nevez meg az eredmények számolásakor a program, ő kapja meg a hétre felajánlott nyereményt.

Kedves játékostársaim, a ByKinga Kézműves Ékszerek megálmodója és megalkotója meseszép ékszereket kínált fel Nektek. Néhány képet megmutatok ízelítőül:

Mangyal Kincsei pedig egy friss, cuki nyári táskaszettet kínált fel a győztesnek.

 

Nóri masszázs:

Kedves feltöltődni vágyó játékostársaim, a Nóri masszázs JADE-köves masszázsutalványáért is megéri jól válaszolni.

 

Hálásan köszönöm a játékosok nevében a felajánlásokat.

Szeretettel várok mindenkit csütörtökön (04.30.) 19. 00 perckor a Negyvenmultam.hu Facebook oldalán. (néhány percig várni fogok a kvíz indításával, mert vannak, akik pár perc késéssel kaptak értesítést az élőről) A létrehozott esemény oldalra ITT kattinthattok.

Várlak Téged is! Játssz a jó társaság vagy az izgi játék kedvéért vagy a nyereményekért! 🙂