Női vágyfokozók gyűjteménye (a menopauza idejére is)

Házassági tanácsadóként elég gyakran futok bele abba, hogy bár érzelmileg közel állnak a házaspár tagjai egymáshoz, de testileg egy kicsit eltávolodtak és elképesztő gyorsasággal hűl ki a hálószoba. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy semmi ereje nincs este a szexhez, hiába is akarja a férje megkapni őt. Egy másik nőismerősöm azt mondta, hogy teljesen felesleges átadnia magát a férje hódításának, mert úgysem jó, ami az ágyban történik. Egy másik nőismerősöm pedig arról beszélt, hogy közel az ötvenhez nem úgy működnek már odalent a dolgok, mint eddig.

Túl rövid az élet ahhoz, hogy orgazmusmentesen éljék le a nők!

Minden orgazmusmentes kapcsolatban élő nőismerősöm figyelmébe ajánlom a következő vágyfokozó gélek kipróbálását. A Vágyaim.hu termékeinek megjelenítése együttműködés keretein belül történik, de csak azért mondtam igent a témára, mert a negyvenesek csoportjában szükség lehet a valóban hatékony cuccokra.

Lássuk, melyik gél mire jó…

1, Orgie Sexy Vibe! vágyfokozó nőknek (és férfiaknak is)

Ez a gél extra bizsergetést ígér, így a használatát nem szabad kutyafuttában kipróbálni, mert olyan felkészülési élményt biztosít, amely egész sokáig kitart. Hosszabbá válik az előjáték ideje, a női szerv rendesen felkészülhet az együttlétre. A gél állaga megfelelő, könnyű használni, és valóban elég egy-két csepp, mert nagyon intenzív. Aki nem használt még hasonló terméket, lehet, hogy az első néhány percben meglepődik, ahogyan a közepesen erős melegség-hűsítő érzések váltják egymást. Talán enyhén égető érzést is tapasztalhatnak, azonban ez is fokozhatja a vágyat, erősebbé teheti a nedvesedést, befogadóbbá válhat a környezet. Azoknak javasolt, akik nem riadnak meg az erősebb bizsergető érzéstől.

2, Durex Intense intim stimuláló gél

Ehhez képest az előző Sexy Vibe! gél egy érzés-cunami. Ez a gél másféle stimulációt ad, inkább lágyabb, selymesebb, mélyebb hatást észlelhetünk. Ahhoz, hogy valóban beindítsa a folyamatokat, időt kell hagyni az előjátékra, mert a selymes, simogató hatású gél érintésre érzékenyebbé varázsolja a területet. A pumpás adagolója segít, hogy a megfelelő helyre jusson csak belőle, így nem kell attól félni, hogy mindent összekentek. Azoknak javaslom, akik enyhébben bizsergető, inkább selymes érzéstámogatásra vágynak.

3, Orgie Orgasm Drops

A harmadik vágyfokozó az Orgasm Drops intim szérumami meglepő módon cseppentővel adagolandó. Extra pont járt érte, mert külön izgalmas, ahogy a partner rácseppenti az adott területre. Az illata kellemes, menta illatvilág. Ebből a szérumból is elég egy nagy cseppet bemasszírozni, a hatás jól érzékelhető lesz. A tökéletesen összeállított intim szérum hatására akár kellemesen elhúzódhat az orgazmus ideje is. Azoknak javasolt, akik kedvelik a menta illatot, és szívesen fogadják a szérum hatására kialakult szexvágyat.

 

Összességében elmondható, hogy mindhárom vágyfokozó teszi a dolgát, és valóban kiszakít a megszokott, szürke együttlétek világából. Javaslom azoknak a pároknak, hölgyeknek, akik végre élvezni szeretnék a szexuális játszóteret. A női vágyfokozók segítenek visszaszokni az együttlétekre, és segítenek elérni az orgazmust azok számára, akiknek ez egyébéként nehézséget okoz.  Újdonságot hoz, felpezsdít és izgalmassá teszi a hálószobai pillanatokat.

A negyvenes női olvasók szexuális élményét segítő partnerünk a Vágyaim.hu webshop. Ha szétnéznél náluk, IDE kattintva megteheted.